Gondtalan családtervezés állami támogatással

Családalapítás előtt áll? Igényeljen babaváró hitelt és akár 10 millió forintos állami támogatáshoz juthat

Jogosultság ellenőrzés

checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
checkbox
JOGOSULT
Az Ön által megadott adatok alapján várhatóan jogosultak a Babaváró Hitel igénylésére!
NEM JOGOSULT
Az Ön által megadott adatok alapján várhatóan nem jogosultak a Babaváró hitel igénylésére.
Nézze meg a személyi kölcsön ajánlatokat! ÉRDEKEL

Kalkulátor

checkbox
TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSOK
Ön módosította a beállításokat. Kérjük, indítsa újra a kalkulációt! Valami félrement. Kérjük, indítsa újra a kalkulációt! KALKULÁCIÓ ÚJRAINDÍTÁSA
A várható havi törlesztőrészlet meghaladná az 50.000 Ft-ot. A hitelösszeg és/vagy futamidő változtatása után tudunk csak kalkulálni.

FONTOS! A kalkulátorban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást. A bank által adott ajánlat eltérhet az általunk megadott adatoktól, amelyekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. A részletes feltételeket, kondíciókat minden esetben az adott bank vonatkozó Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltétele, Hirdetménye, vagy Kondíciós listája tartalmazza, amelyeket a bankok hivatalos weboldalán vagy az ügyfélszolgálatokon tud megtekinteni. A bankok mindenkor fenntartják maguknak a jogot a kondíciók változtatására. Az adatok megállapítása a mindenkor hatályos pénzügyi, jogi és szakmai szabályok szerint történik. Időszakosan az adatokban és azok sorrendjében változás következhet be, az esetleges későbbi adatváltozásból eredő eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni. Egyes bankoknál előfordulhat, hogy ügyfélminősítési kategóriák szerint állapítják meg a hitel kamatát, kamatfelárát, vagyis a bank hitelelbírálási rendszerétől (scoring) és az adós jövedelmi és egyéb paramétereitől függően különböző kamattal vagy kamatfelárral hitelezi az igénylőket. Mivel nem publikusak ezek az értékelési rendszerek, így nem tudjuk megállapítani, hogy az egyes látogatók pontosan (még ha bizonyos adatokat meg is adnak magukról) melyik ügyfélminősítési kategóriába esnek. Hitelkalkulátorunk az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 5 munkanaponként ellenőrizzük.